Agenda

Altijd wat te doen bij Warmoes
In de tuin is het vaak een gezellige boel. Bezoekers van ons tuincafé, educatielessen aan schoolklassen, vrijwilligers aan het werk, rondleidingen door de tuin en verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen.
Er is veel mogelijk en we vinden veel leuk.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT op de eerste zaterdag van mei, deelname aan Festival de Oversteek in september en de Oude Ambachtenmarkt tijdens de Open Monumentendagen.

Aanmelden
Zie je hieronder een leuke activiteit waar je je voor dient aan te melden? Stuur dan een mail naar contact@dewarmoes.nl

Zondag 24 november Workshop macramé (handwerktechniek
Tijd: van 10:30-12:30u Kosten: € 17,50 pp inclusief drankje en materialen

Leer een mooie plantenhanger maken tijdens de workshop macramé. Macramé is weer helemaal terug van weggeweest! In de jaren 70 was dit een hele populaire hobby en kon je in ieder huis wel een plantenhanger of wandhanger gemaakt met macramé vinden. Dit ‘oude ambacht’ past goed bij de stijl van Warmoes en daarom bieden we deze workshop aan. 
Aanmelden via contact@dewarmoes.nl

Donderdag 28 november Kookworkshop mispels
Tijd 19:30 21:30 Kosten € 17,50 incl drankje en materialen
De winter was traditioneel de tijd voor het inmaken en verwerken van de oogst. Dus ook deze winter willen we iedereen graag kennis leren maken met inmaaktechnieken. Daarnaast vinden we het leuk om vergeten groente dan wel fruit onder de aandacht te brengen. De mispel is een bijzondere vrucht (gaat lang terug en is familie van de roos) waar lekkere dingen mee gemaakt kunnen worden. We gaan o.a. aan de slag met jam, bonbons en likeur. Doe mee en (her)ontdek de mispel. Aanmelden via contact@dewarmoes.nl 

Zaterdag 30 november Workshop wilgentenen
Knutsel je sinterklaascadeau of kerstversiering met wilgentenen die deze winter zijn geknot van knotwilgen. Maximaal 10 deelnemers. Tijd: van 10:30-12:30u. Kosten € 17,50,- pp inclusief materiaal. Aanmelden via contact@dewarmoes.nl

Zaterdag 14 december Laatste-oogst-van-het-land-dag 
Met glühwein en warme choco proosten we op de oogst van 2019. We maken weer speciale groentetassen voor een kleine prijs. Hou FB en deze site in de gaten voor de inhoud, prijs en moment van aanmelden.

Zaterdag 25 januari Workshop manden vlechten (hele dag inclusief lunch)
Informatie volgt

© Warmoes 2019