Agenda

Altijd wat te doen bij Warmoes
In de tuin is het vaak een gezellige boel. Bezoekers van ons tuincafé, educatielessen aan schoolklassen, vrijwilligers aan het werk, rondleidingen door de tuin en verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen.
Er is veel mogelijk en we vinden veel leuk.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT op de eerste zaterdag van mei, deelname aan Festival de Oversteek in september en de Oude Ambachtenmarkt tijdens de Open Monumentendagen.

Aanmelden
Zie je hieronder een leuke activiteit waar je je voor dient aan te melden? Stuur dan een mail naar contact@dewarmoes.nl

Vrijdag 13 maart Stoofpottenavond ism Kookatelier de Beleving
Tijd 17:00 – 20:00 uur Kosten € 13,50,- volwassenen en € 6,50 kinderen onder de 12 jaar
Schuif aan in ons gezellige café en geniet van de stoere stoofpotten die Atelier de Beleving buiten op een open vuur klaarmaakt. De vorige editie was met 60 gasten een groot succes! In maart nogmaals op recept met weer veel lekkers en gezelligheid. Meld je aan via Atelier de Beleving

14 maart – Workshop ‘ent je eigen fruitboom’
Tijd 10:00 – 11:00 uur Kosten € 15,- incl drankje en materialen. Je gaat met 1 of 2 boompjes naar huis.
Een bijzondere workshop; leer zelf een fruitboom maken. Fruitboom is een cultuurgewas; ontstaan door 2 of meer verschillende rassen met elkaar te combineren. Een fruitboom zoals wij die kennen groeit niet in het ‘wild’, maar is gemaakt door de mens. Tijdens de workshop ga je zelf een fruitboom maken; een sterappel, notarisappel of Lentsche roode. Mooie oude rassen die op termijn heerlijke vruchten geven. Let op: een fruitboom heeft wel wat ruimte nodig. Aanmelden via contact@dewarmoes.nl

Zondag 5 april – workshop Macramé 10:30-12:30
Terug van weggeweest! Kijk rond in de concept stores en hippe cafés (ook de onze natuurlijk) en je ziet ze weer hangen; de plantenhanger van macramé. Tijdens deze workshop leer je zelf een plantenhanger of muurwerk maken.
Kosten € 20,- pp incl drankje en alle materialen.
Aanmelden via contact@dewarmoes.nl 

Maandag 13 april (2e paasdag) – eieren zoeken in de boomgaard 10:00 – 13:00
Wie zoekt, zal vinden! In onze boomgaard zijn chocolade eieren verstopt. Ons café en onze tuin zijn op 2e paasdag van 10:00-16:00 uur open voor een heerlijk stukje taart of vers bereide lunch.

© Warmoes 2019