Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dubbel Danstheater!
Danstheater Aard speelt zondag 17 september haar nieuwste voorstelling Tuur én geeft ze een danstheaterworkshop!

De voorstelling Tuur gaat over voelen in de onderstroom. De moed om je te laten vangen en toch op je eigen benen te staan. In Tuur dagen we elkaar uit om te spelen en elkaar te vinden en te laten. Spelen in het gras, het zand, de lucht. Durf je je over te geven aan het geheel? Een voorstelling over zien zonder te kijken en kijken zonder te zien.

De workshop wordt gegeven tussen de twee voorstellingen in zodat je de keuze kan maken de workshop als voorbereiding óf als afsluiting te ervaren. Tijdens de workshop maak je kennis met onze werkwijze en de dansers. In de workshop komen elementen uit de voorstelling aan bod en staat ontmoeting, (contact)improvisatie, gelijkwaardigheid en samenwerking centraal. De workshop is voor iedereen tussen de 5 en 105 jaar oud die houd van dansen, klimmen, ontdekken en creëren.

Met een dubbel ticket kun je de danstheatervoorstelling Tuur bewonderen en tijdens de workshop de werkwijze van Danstheater Aard ervaren. Met een enkel ticket kun je alleen de voorstelling of workshop ervaren.

Tijdstip voorstelling; 13:00 uur en 15:00 uur. Duur voorstelling: 30 minuten
Tijdstip workshop: 14:-00 uur. Duur workshop: ± 45 minuten
Toegang dubbel ticket: €10,- (onder de 5 jaar gratis)
Toegang enkel ticket: €7,50,-  (onder de 5 jaar gratis)

Tickets zijn ter plaatste te krijgen, betaling met pin is mogelijk.

Kijk op de website van Aard om meer te weten te komen over dit bijzondere dansgezelschap

Ga naar de bovenkant