Vierdaagse camping

Uitblazen in de boomgaard

Een sfeervolle, kleinschalige vierdaagsecamping, slechts 2 km verwijderd van de start (en centrum), dat is onze vierdaagse camping. We bieden 30 sfeervolle plaatsen aan tussen de hoogstamappels, – peren en -pruimen.
Iedere avond verzorgen we voor een klein aantal gasten een heerlijk vers bereid diner, met zoveel mogelijk groente, kruiden en fruit uit de tuin.

Bij Warmoes hebben we al jaren de wens om een fijne camping voor vierdaagse wandelaars in onze hoogstamboomgaard te organiseren. Hopelijk kan het in 2022 weer doorgaan!

Wat kost het?
We bieden 3 verschillende arrangementen. Let op: de prijzen gelden voor de periode van zondag tot en met zaterdag. Dus het maakt qua prijs voor het kamperen niet uit of je op zondag of maandag arriveert en op vrijdag of zaterdag ons weer verlaat.

  • Arrangement 1: alleen kamperen/slapen, € 75,- per tent , € 75,- p.p.
  • Arrangement 2: kamperen/slapen en ontbijt/lunchpakket op di, woe, do en vrij incl onbeperkt appelsap van onze eigen hoogstambomen, € 125,- pp en € 75 voor de tent.
  • Arrangement 3: kamperen/slapen, ontbijt/lunchpakket (di, woe, do en vrij) en 4 avonden aanschuiven voor ons 2 gangen diner (ma, di, woe en do), € 215,-  p.p en € 75,- voor de tent.

Wat bieden wij
Wij zorgen verder voor sanitair en stroom (beperkt). We koken zoveel mogelijk met onze eigen oogst en altijd vegetarisch en biologisch.
Ons tuincafé is ´s middags open voor een drankje en iets lekkers.
In de vierdaagse week is er een professioneel masseur  aanwezig die je na een dag lopen onder handen kan nemen (tegen betaling).
Meebrengen van een fiets is een aanrader. In 15 minuten sta je aan de start op de Wedren. De auto kan in de vierdaagse week op een parkeerterrein op 5 minuten lopen van ons geparkeerd worden.

Geen grote tenten en geen campers
Onze hoogstambomen bieden heerlijke schaduw en een knusse sfeer. De takken hangen redelijk laag, dus hele grote tenten (bungalowtenten of De Waard tenten), caravans of campers kunnen er helaas niet staan. Zie ook de foto hiernaast voor een indruk van onze boomgaard.

Interesse? Stuur een mail naar ons algemene emailadres contact@dewarmoes.nl